![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مونترال
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ممنون میشم اگه کسی رو برای تعمیر ناودان در مونترال (کندیاک) میشناسید معرفی کنید.
2021-09-02 09:06:00 #Canada [مونترال] تعمیراتخانه
و وقت به خیر مدتی پیش یکی از متخصصین گروه زحمت کشیده بودن اطلاعاتی در مورد کمکهای دولتی برای تعوض پنجره ها گذاشته بودن البته فرموده بودن به زودی آیا میشه اطلاعات کامل رو داشته باشیم؟ (مونترال) ممنونم
2021-09-02 14:33:00 #Canada [مونترال] تعمیراتخانه
لطفا اگر كسي رو براي تعميرات جزئي مثل تعمير يا تعويض قفل و لولاي درب ورودي، تعبيه شير اب براي يخچال در اشپزخانه و درز گيري درب براي زمستان ميشناسيد معرفي كنيد مونترال
2021-09-03 14:47:00 #Canada [مونترال] تعمیراتخانه
با ، می خواستم بدونم کسی از شخص یا شرکتی رو می شناسه که بتونه این دیوار رو بریزه پایین و از نو یه دیوار بزنه به من معرفی کنه؟ باسپاس - مونترال ساوت شور
2021-09-07 13:11:00 #Canada [مونترال] تعمیراتخانه
چند روزه خنک کننده من دچار مشکل شده و باد خنک نمیزنه و خیلی ضعیف شده دستگاه فورنس داخل نصب شده و یکی از لوله ها که عایقش سوراخ شده یخ میبنده کسی هست که سرویس اینا رو انجام بده و بتونه بیاد ردیفش کنه؟ اگر کسی تجربه ای داره لطفا شر کنه با سپاس مونترال-غرب لاوال
2021-09-07 19:44:00 #Canada [لاوال] تعمیراتخانه
نصاب دک در south shore - Longueuil مونترال اگه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید
2021-09-08 22:21:00 #Canada [مونترال] تعمیراتخانه
فوری مونترال برای یک کار جابجایی آبگرمکن و یک چند متر جابجایی لوله فاضلاب به یکی از لوله کش در مونترال نیاز دارم اگر میشناسین یا هستن در گروه که فرصت دارن ممنون میشم پیام بدن.??
2021-09-09 06:52:00 #Canada [کار] تعمیراتخانه
لطفا اگر شخصی که دارای مدرک لوله کشی در مونترال هست معرفی بفرمایید سپاس
2021-09-09 20:27:00 #Canada [مدرک] تعمیراتخانه
کمپانی ای رو توی مونترال یا South shore میشناسید برای رسیدگی به چمن؟
2021-09-10 18:34:00 #Canada [مونترال] تعمیراتخانه
م ممكنه منو راهنمايي بفرماييد اگه كسي بخاد ساكن بيسمنت بشه و سايد واك خونه الان چمنه، واسه رفت و امد تو زمستون و برف ، توصيه ميفرماييد چه تدبيري بايد كرد؟ مثلا ازين سنگ بزرگا گذاشته بشه يا اسفالت بشه؟ بلد نيستم ميشه لطفا كمك بفرماييد كه مقرون به صرفه ترين راه چگونه است؟ بسيار ممنونم??
2021-11-16 22:46:00 #Canada
کسی رو برای تمیز کردن و چک کردن دودکش شومینه هیزمی میشناسید ؟
2020-11-07 07:19:29 #Canada تعمیراتخانه[دودکش شومینه] تعمیراتخانه[تمیز کردن دودکش] تعمیراتخانه
بعد از جابجایی به خانه جدید ما با عکس فوق مواجه شدیم که متعلق به واشر پلاستیکی در ماشین لباسشویی هست و چون حرفهای متفاوتی شنیدیم از عوض کردن واشر تا خرید ماشین جدید لطفا متخصص راهنمایی کنند
2021-09-08 15:57:00 #Canada
، کسی میدونه sump pump هر چند سال یکبار باید عوض کرد و اینکه هزینش حدودی چقدره ؟ ممنون
2021-08-28 16:54:00 #Canada
با خدمت اساتید گرامی، من در رابطه با اضافه کردن پست توی بیسمنت داشتم یکمقدار احساس می کردم موقع راه رفتن توی طبقه همکف روی بیسمنت لزرش روی زمین پیش میاد و گویا خیلی مستحکم نیست امروز سه عدد پست جدید اضافه کردم (مشکی ها جدید و قرمزها قدیمی هستن توی عکس های زیر) و حالا به نظر خیلی بهتر میاد، خواستم ببینم احیانا اضافه کردن این پست ها مشکلی ایجاد نمیکنه و نکات خاصی هست که ممکنه رعایت نکرده باشم و بعدا ایجاد مشکل بکنه ممنون از راهنمایی شما
2021-10-01 16:42:00 #Canada
، عمر در گاراژ معمولا چند سال است؟ من حدود ۵ سال است که در این خانه ام خانه حدود ۲۰ سال است که ساخته شده است ۲ سال پیش موتور باز کننده درب را عوض کردم دیروز یکی از کابلهایی که درب را باز میکرد پاره شد و دیگر نمیتوانم با استفاده از ریموت آنرا باز وبسته کنم حالا بین اینکه درب را تعمیر کنم و یا کلا عوض ش کنم، مردد هستم نظر شما چیست؟
2021-08-30 01:28:00 #Canada